Proiectare locuinte

    4Dimensions asigura servicii complete de proiectare de arhitectura pentru locuinte unifamiliale (case , vile, etc) dar si pentru locuinte colective (blocuri, duplexuri, etc).


    Proiectele noastre se caracterizeaza prin faptul ca imbina intr-un mod armonios dorintele clientului cu cerintele legale si telentul arhitectilor nostrii.


    Deoarece credem ca comunicarea intre arhitect si beneficiar este cheia unui proiect de succes , va stam la dispozitie pe toata durata de realizare a cladirii, atat ca arhitect (proiectant si consultant), dar mai ales ca partener si chiar prieten.

     

    4Dimensions, spre deosebire de alte firme, creeaza doar proiecte unice, ce se potrivesc perfect tuturor dorintelor si cerintelor., astfel incat , rezultatul final sa reprezinte clientul. Cu un arhitect 4dimensions aveti garantia unui proiect de arhitectura ce va apartine in totalitate si va asigura o locuinta unica.


    Daca vrei sa fii diferit de restul lumii, sa iesi din conformitate zilnica si sa iti pui in evidenta gustul si rafinamentul, atunci ai nevoie de un arhitect 4Dimensions.