Arhitect diplomat cu peste 25 de ani experienta, specialist MCC in Restaurare si Cercetare Monumente Istorice incepand cu anul 2008, membru al Ordinul Arhitecţilor din Romania (TNA nr. 4057) si al Uniunii Restauratorilor de Monumente Istorice (nr. 409).


      Pe langa lucrarile de arhitectura civila, se evidentiaza participarea la proiectarea si restaurarea multor obiective istorice, fiind atat coordonator al lucrarilor cat si colaborator. Dintre acestea mentionam urmatoarele monumente istorice de interes national si international: Manastirea Aninoasa, jud. Arges, Manastirea sat Rancaciov, jud. Arges, Edificiu cu Mozaic Constanta, Biserica Sf. Nicolae (biserica greceasca) Sulina, jud. Tulcea, Biserica Ortodoxa Belin, jud. Covasna, Palatul Brancovenesc Potlogi.


   Coordonator al echipei 4DIMENSIONS, imprima lucrarilor noastre caracterul lor profesionist, precum si exigenta si expertiza experientei in domeniu.Despre noi

birou de arhitectura
proiectare arhitectura

Obiectivele noastre

       Avand o arie de lucru mare, ce consta din domenii conexe precum: arhitectura civila, restaurare de monumente istorice, grafica si animatie 3D, proiectare si consultanta pentru publicitate, pentru perioada urmatoare dorim sa ne afirmam ca un partener de incredere si ca o solutie profesional perfecta pentru problemele clientilor nostri,  atat la nivel local cat si la nivel international. Suntem constienti de dificultatea atingerii acestor obiective, dar in acelas timp suntem siguri de realizarea lor.

arhitect
restaurare

Arh. Margareta Mihailescu

proiect casa
arhitectura

     4DIMENSIONS este o companie infiintata in 2005 de catre un grup entuziast de arhitecti profesionisti, cu scopul de a aduce o perspectiva diferita asupra actului arhitectural.


     Avem o echipa tanara, coordonata de un arhitect cu o vasta experienta, ce imbina hotararea si determinarea pentru rezultate cu experienta si expertiza necesare muncii in echipa.


     La baza activitatii noastre sta o filozofie bazata pe respectul pentru client si pentru cerintele acestuia, loialitate, consistenta, receptivitate totala pentru inovatii si concepte noi, integrarea perfecta a diverselor arii de expertiza.

planuri case
arhitect